Ligger i soffan och slötittar på Melodifestivalen ikväll, rätt skönt! Vädret är äckligt och väldigt blött, även om det är vitt på marken är det ett lager vatten under så allt är bara blött när man börjar röra sig i det.
Och när vädret går upp och ner såhär blir man så trött i kroppen så allt jobbande känns som att det går i slow motion.. Men så kan det vara ibland, längtar till riktig vår nu - vill ha en riktig årstid och eftersom vintern inte verkar vilja finnas här samtidigt som mig får jag hoppas på våren istället!
Men det händer bra saker också, imorgon kommer pappa hit och äter middag vilket ska bli väldigt trevligt. Och om bara lite drygt en vecka åker jag till Paris vilket ska bli himla kul och spännande! (och nej Ingalill jag ska inte köra bil utan åka tåg dit). Sedan börjar det bli lite planer för resten av våren också, kommer bli själv i nästan 3 veckor men kommer få en del besök under tiden så ska bli jättekul! Och när man delar upp tiden sådär, i att först händer det ena och sen det andra - då känns det helt plötsligt som att jag är på väg hem igen snart, vet att tiden kommer gå jättesnabbt när det väl blir varmt och vårigt framförallt så man får njuta av alla små grejer som händer. 
 
Over and out
från slaskSchweiz 

1 kommentarer

None

06 Mar 2016 11:59

Skönt höra du tar tåget till Paris. Hoppas du får bättre väder där. Förstår att det är tröttsamt med växlingarna och slask är ju sällan kul, speciellt inte om man har jobb att göra i blöt jord - det blir tungt! Ta det försiktigt med kroppen så du inte förtar dig bara. Ibland får man låta saker och ting bara vara. Värst vad Lasse flyger och far-men kul! Hälsa:-)
Ingalill

Kommentera

Publiceras ej