Så har jag hunnit vara här hela 4 veckor, och nu känns det på riktigt som att tiden har gått väldigt snabbt! 1 av mindre än 5 månader är ganska mycket faktiskt. 
Idag skulle vi ha varit iväg och tolkat (åkt skidor efter häst) i Frankrike med ett helt gäng från stallet men eftersom väderleksrapporten har sagt äckelväder i flera dagar ställdes det tyvärr in.. Rätt trist! Igår efter att jag jobbat (var klar på rekordtid!) åkte vi istället till Les Diablerets, en liten skidort en dryg timme härifrån (allt är så nära i Schweiz). Meningen var att vi skulle åka lite skidor, men när vi kom dit vägrade Ethan så vi åkte kälke istället. Det fanns en 7 km lång backe enbart för pulka/kälke som tog drygt en halvtimme att åka och det var superkul!! (Efter att man kommit över känslan av att inte kunna styra och rädslan över att åka över kanten och in i ett träd eller ner för ett stup...). Det var sittlift upp - inte lika kul, hade glömt hur obehagligt jag tycker det kan vara, men överlevde det också och på det stora hela var det superkul! 
Idag har inte varit lika superkul med riktigt pissväder, men väderleksrapporten säger att det ska bli bättre redan imorgon så vi håller tummarna för att det stämmer. 
 
Over and out
från ett blött Schweiz