Idag har jag varit ganska så (!!) dryg, typ skrattat hela tiden åt allting och varit ganska överenergisk.  Förlåt för att jag var jobbig idag !

Hade en debatt på Svenskan och jag var för Jorbruk i Costa rica ;)  Det gick väl ganska bra, om inte annat så är det kul att debattera !

Åkte ut till stallet sen och gav hästarna hö och gick ut med hundarna, trevligt att få träffa småhästarna, det var jättelängesedan :) Hann dock inte mer än borsta lite på Dimma eftersom de skulle ha hö också.  deras hage var Supergeggig(!!!) jag hade lera på mer än halva skorna.. inte så mysigt ;)



En kul sak idag var att killarna (A och M) hade kört moppe till skolan och de stog ute typ hela lunchen och snackade om mopparna och sådär. Var lite annat folk från klassen som också stog där och man såg hur killarna njöt av att få prata om mopparna ;P   jag och några andra stog inne och "kommenterade" allt som hände där ute, för eftersom vi bara såg hur deras munnar rörde sig så kunde vi hitta på lite roliga saker som de sa ;) 

Ha det  bra <3