Helg igen då, tycker veckorna går så galet snabbt! Har varit här snart en månad och det var bara första dagarna som gick lite långsamt - sedan tycker jag allt gått i raketfart! 
Är hemma själv i helgen i alla fall, det är rätt skönt även om det är läskigt också. Det är ju ändå en väldigt speciell situation man befinner sig när man kliver in i någon annans liv så det är skönt att få vara lite för sig själv och inte behöva se upp för andras vanor och så hela tiden. Har hittat sällskapsresanfilmer på youtube så blir nog mycket det i helgen, förutom att jobba då alltså. 
 
Var ute på en väldigt härlig ridtur idag, himla skönt att komma ut i skogen lite - trivs väldigt bra på hästryggen:) Hade en annan sadel än vanligt och var spännande att känna vilken skillnad det var, satt inte så jättebra i den men fick mycket bättre kontakt med Fleur så det var ändå rätt bra. 
 
Har inte så mycket mer att skriva idag känner jag, får se om det blir något tankeväckande inlägg i helgen eller om det bara blir massa strunt som vanligt:] 
 
Over and out, från ett fortfarande snöfritt Schweiz..