Sov pissdåligt inatt, kanske för att det regnade så mycket, eller så var det bara en sån natt. Det ledde i alla fall till att jag vaknade av alarmet på mobilen vilket jag hatar, och till att jag verkligen, verkligen inte ville kliva upp imorse.. Men upp måste man ändå. Kände mig som en sömngångare ungefär och spillde hästmat all over the place.. Alltid lika jobbigt när man liksom inte ens kan koncentrera sig på sånt, speciellt dumt känns det eftersom man ju faktiskt måste vara lite på alerten när man ska ta ut hästarna till hagen - inte för att de är speciellt busiga eller brukar dumma sig så ofta, men det är ju ändå djur. Men det gick så klart bra det också, brukar ju göra det. Något som är lite kul ändå när man har såna här "trötta dagar" är att det känns som att man mockar och gör saker minst hälften så snabbt som vanligt, men när man kollar på klockan har det tagit ungefär lika snabbt som vanligt ändå - det är bara det att tiden känns längre antar jag. 
 
Men ni ska inte tro att jag har haft en dålig dag för att jag var trött imorse, behövde bara få klaga av mig lite på min morgon! Efter jag jobbat fastnade jag framför datorn med att titta på superfina bilder på folk som vandrat Te Araroa (NZ alltså) och ju mer jag läser och ser desto mer känner jag att jag villvillVILL försöka jag också! Det är ju bara det där med pengar, och sällskap. För ju mer jag vill desto mer känner jag att jag nog inte skulle fixa en sån sak själv, det skulle nog bli lite för mycket ändå. Vi får se hur det blir helt enkelt.
 
På eftermiddagen blev det en ridtur tillsammans med min tyska kompis och hennes värdmamma, supertrevligt med lite ridsällskap på nya ridvägar dessutom, sedan att det regnade rätt rejält hela tiden är sånt man får leva med. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Det var kul att komma ut en sväng med dem i alla fall och hoppas på att det kommer hinnas med fler gånger innan jag åker hem. 
 
Imorgon funderar jag på om jag kanske skulle ta och åka till Lausanne,
på plussidan: jag måste ju se Lausanne! Har hört att det är fint. Kul med äventyr. 
på minussidan: tåg är svindyrt. det är rätt stor risk för regn. 
Så får se hur det känns när jag vaknar imorgon helt enkelt, men vore ju som sagt kul så det lutar nog mot att jag åker dit ändå. Om vädret suger får jag väl sätta mig på något fik och dricka varm choklad, det funkar ju det också! Känner ibland att jag saknar att göra lite vanliga saker, bara att sitta på ett café, gå i affärer eller befinna mig bland folk - men samtidigt saknar jag det inte så hemskt mycket, trivs så bra när jag kan sitta här.. och lukta på mina blommor! Ungefär så. 
 
Nog med babblande för ikväll, hoppas ni har en trevlig Valborg allihopa - ingen eld för mig vilket är synd.. gillar eld, så hoppas ni eldar på för mig också!:) 
 
Over and out