Jag har alltid gillat när man ställer om till sommartid. Det kännns mer som sommar och jag får för en gångs skull känna att jag kliver upp sent, eller i alla fall inte lika supertidigt som vanligt. Men denna gången kändes det lite jobbigt faktiskt.. Alarmet ringer ju 06:40 nästan varje dag, och att kliva upp tjugo i sex kändes rätt tungt! Det bra är ju att jag lär vara supertrött ikväll och därmed somna tidigt, och sedan kommer jag inte märka av ändringen så mycket. 
 
Var ju lite spännande idag på morgonen också eftersom nya mulan skulle ut, i en hage bredvid hästarna iof men det är ändå spännande att se hur de reagerar. Det gick dock rätt lugnt till, de gnäggade lite och sprang runt en stund innan maten blev för intressant, och han traskade runt rätt stillsamt hela tiden. Han lyckades dock rulla sig och fastna i staketet.. Men nu vet han i alla fall att det är ström på. 
 
Tänke lite på det här med namn också idag när jag jobbade. När jag skulle åka till NZ var jag superexalterad över att få höra hur mitt namn skulle låta på engelska - och ja det är ju rätt tufft faktiskt! Har aldrig haft något smeknamn direkt (några få människor har kallat mig Mira men det har som inte hållit i sig) så det var spännande att "heta någonting annat" - även om det är samma namn låter det ju rätt annorlunda. Och nu har jag ju ännu ett sätt att säga mitt namn på! Tveksam dock om jag gillar mitt namn på franska.. det låter lite skumt. Heter ju också Majii här.. eller ja, Ethan kallar mig det i alla fall, det är rätt fint det också. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag:) 
 
Over and out