Jag orkar inte leva i en värld som denna mer.
Jag känner verkligen så, att jag inte orkar mer. Det händer hemska saker hela tiden och helt ärligt känns det bara som att det blir värre och värre för varje stor händelse som uppmärksammas.
En ny skolmassaker i usa med många små barn som dött, folk som inte kan ta tag i de diskussioner som uppkommer efter det om vapenlagar och allt vad det innebär. Alla i sverige som inte verkar kunna diskutera på mogna sätt om allt från hur man ser ut och vad eller vem man gillar till vad som egentligen räknas som rasistiskt. 
 Samtidigt vet man, det bara trycks in i huvudet hela tiden, att detta händer hela tiden, överallt. Det är inte bara när det kommer nära som det finns, hela världen är full av det, konstant! Öppnar jag en tidning tar de negativa sakerna över på en gång, det är ju så - de dåliga nyheterna både säljer och finns i större antal. 
 Ingenting jag gör spelar någon roll, ingenting jag gör kan få världen en bättre plats. Visst "många droppar små" osv. men det kommer att krävas jävligt många droppar för att världen ska bli en plats som jag ska vill leva i, och jag tror helt enkelt inte på mänskligheten tillräckligt mycket för att känna mig minsta lilla övertygad om att det kommer hända..