En sak jag tänkte på när jag låg kvar ovanligt länge i sängen i morse (altså till typ 8) var varför det är så många som tycker det är äckligt/otrevligt med folk som är homosexuella.

Det är som att de som är bög eller lebb skulle ha behov av att hångla vilt främmande människor eller sådär, men jag menar om man går på stan är det ju inte precis vanligt att någon okänd kille kommer att kramar en. så varför skulle en tjej göra det bara för att hon är homo ?!

det jag undrar är varför man egentligen inte tycker om folk som är homo ?!  de är ju som vilka människor som helst , egentligen känns det konstigt att skriva dethär just eftersom det är en sådan självklarhet.. men jag gör det iallafall.    

Det är många gånger jag tänker att det vore kul att ha en kompis som är bög, för fatta vad skönt att aldrig behöva tänka att han gillar en, förutom som kompis.  och egentligen skulle jag väl inte ha så mycket emot att ha en tjejkompis som var lebb heller, om hon skulle gilla mig skulle dte kanske bli lite jbbigare men annars så skulle man ju kunna umgås med henne som med vilken annan tjej som helst.   Jag menar, jag umgås ju med killar utan att vara kär i dom eller att de är kära i mig, så varför skulle det vara nån skillnad med folk som är bög eller lebb ?!

Fast det kanske iallafall beror på att folk är rädda eftersom det inte är lika vanligt som hetero-folk..  Men det är egentligen väldigt kontsigt tycker jag !!

Inte så bra skrivet det här känner jag, men jag behövde bara få ur mig mina åsikter om det. För alla är ju faktiskt lika mycket värda och därför borde ingen bli mobbad eller retad för att de är homo, bi eller för den delen hetero.