Vi fick sluta tidigare idag på grund av sjuk lärare och eftermiddagen har därmed spenderats på min stora, mjuka, röda kudde på golvet, pluggandes ordklasser och lite kemi. Har väl inte gått kanonbra kanske men lite bättre än förväntat. Det är inte rena rama grekiskan längre i alla fall vilket måste ses som ett väldigt stort steg i rätt riktning!

Men det ligger en stor sorg över denna dag. Jordbävningen på Nya Zeeland, i Christchurch, som skedde runt 1 imorse (våran tid) och där minst 65 människor hade hittats döda ett par timmar efter det..
Chocken över en sådan sak är enorm för mig, jag vet inte om jag har vänner eller familj som kanske av någon anledning skulle befinna sig där, eller om de i sin tur kanske har vänner eller familj som är där..
Nu verkar det som att de flesta jag känner är nere i Invers, jag har haft enormt tur som inte har förlorat någon. Det är läskigt att det kan hända, såg bilder på nyheterna och jag var nära tårarna. Det blir mer verkligt om man har befunnit sig på den platsen och nu ser den helt förstörd.