Halojj alla =)
Nu e jag hemma från en asbra helg i sthlm, och jag tänkte berätta lite kortfattat vad jag sysslat med :)
Mestadels har jag ju vart på Globen Horse Show, för sjätte året i rad ;) Men är man nörd så är man<3  OCh jag tycker faktiskt det är lika kul nu som första gången, ett helt globen som är fyllt av människor som älskar hästar, kan det bli bättre?!

 I Fredags var jag ledig från skolan, och klockan 9 flög jag å mam från Midlanda till Arlanda :) ganska nice flygtur eftersom det var så klart, man såg allting på marken långt därnere;)  När vi kom fram gick vi till hotellet och packade in våra grejer innan vi gick en tur på stan. Vi klockan tre blev det sedan Globen Horse Show =D
Så på Globen stannde jag tsm med två kompisar fram till elva-tolv nångång :)  det var riktigt bra, både showerna och hoppningen! :)
På Lördagen gick jag å mam på stan fram till tre ungefär då vi tog tunnelbanan ut till Globen igen. Då stog bla. Hoppning, fyrspann(!!) och Shower på shemat. En skitkul kväll! =) Vi gick också omkring i ett ganska msockat annaexet och tittade på alla möjliga grejer. Om jag blir rik, eller iaf har mer pengar, så ska jag köpa en asfin tavla som har funnits där de senste två åren. Den är så ruggigt vacker!! :) 
Idag (söndag) blev det också att gå en sväng på stan innan vi gick och fikade med lite släktingar och satt å pratade ett ganska långt tag :)  Det blev också lite telefonsnack med Love som har kommit hem från Japan :)  Nice!  pratade faktiskt hela 10 min vilket är riktigt länge i Miras värld xP

Har nu suttit och rensat lite bland de över 800 bilder jag tagit med Nikon;en ;)   De flesta blir ganska dåliga, men några bra blev det nog =)

Har också ändrat min uppfattning om sthlm nu! Förut hatade jag i princip staden, tyckte det var för mycket av allt och allmänt otrevligt. Men nu tycker jag faktiskt riktigt bra om den. I lagom möngd ;) Det är ganska skönt att komma hem =)
Dock skulle jag gärna åka dit med nån kompis, det känns som man hade kunnat haft ganska kul då =)

Stora kramar<3